Pregledajte deo našeg proizvodnog programa. Pristupačan, originalan i savremeni nameštaj sa velikim izborom dezena!

Nameštaj

Pratimo sve svetske trendove, tako da i Vi u Vašem domu ili kancelariji možete sebi da priuštite lep komad nameštaja po veoma povoljnim cenama.

Kućna tehnika

Napravite pravi izbor aparata i pretvorite svoj dom u pravo hi-tech domaćinstvo u kom aparati rade za Vas.

Veliki izbor novih kućnih aparata, moderan dizajn, mnogo novih funkcija olakšavaju Vam održavanje doma.

4

Rasveta je jedna od jako bitnih stavki kojoj treba dati poseban akcenat, tako će dobro organizovano i pažljivo odabrano osvetljenje Vašem enterijeru dati poseban sjaj.

Rasveta

Rasveta u Vašem domu nije samo korisna i praktična, ona utiče na to kako se Vi osećate.

Podne obloge

U našem asortimanu možete pronaći veliki izbor parketa, laminata, itisona, linoleuma kao i tepiha raznih dimenzija, oblika i dezena.

Kada uređujete životni prostor, jedan od završnih elemenata koji daju poseban sjaj jesu tepisi. Budući da zauzimaju centralno mesto u prostoriji veoma je važno da izaberete odgovarajući dezen i model koji će biti usklađen sa ostatkom enterijera.

Dobro jutro počinje kvalitetnim snom. Spavaća soba je Vaša oaza mira i zato se prepustite udobnosti jastuka, čaršava, prekrivača i jorgana iz našeg asortimana.

Kućni tekstil

U ponudi su i najrazličitiji dezeni posteljina za decu i odrasle, koji će probuditi Vašu maštu i dodatno ulepšati Vašu spavaću sobu.

Kućna dekoracija

Veliki spektar kućnih dekorativnih elemenata i dekoracija.

Okačite najdraže uspomene na svaki zid. Napravite vrt u domu da se pohvalite darom za baštovanstvo. Koji god ukras da odaberete, neka Vaš karakter bude glavna odrednica.

Kada se približi toplije vreme, jedan od omiljenih kutaka za odmaranje jeste i bašta. Zbog toga, kod nas uvek imamo odličnu ponudu, te nudimo širok asortiman klasičnog baštenskog nameštaja od drveta, aluminijuma i plastike – ponešto za svačije dvorište, baštu ili terasu.

Sve za baštu

U Robnoj kući Jovana nudimo funkcionalan baštenski nameštaj koji spaja udobnost sa modernim linijama, a sve kako bismo zadovoljili Vaš ukus.

*Cene na slikama mogu da variraju