Parket

Ništa ne može da se poredi sa osećajem prirodnog drveta. Njegova lepota, snaga i upečatljiv karakter donose autentičnost svakom enterijeru. Drveni podovi se lako instaliraju uz klik-sistem i odmah nakon postavljanja – spremni su za upotrebu. Parket koji možete pronaći kod nas je izuzetno trajan jer je napravljen od višeslojnog tvrdog drveta, a takođe je tretiran lakom ili uljanim voskom radi pojačane izdržljivosti i lakšeg održavanja.

Bolero

Ideo

Performance Fashion

Rumba

Salsa

Salsa Art

Salsa Art Vision

Salsa Premium

Samba

Step XL

Tango

Tango Art

Tango Classic

Tango Vintage

Laminat

Zahvaljujući svojoj konstrukciji, laminat je veoma otporan na oštećenja i ogrebotine prilikom svakodnevne upotrebe u Vašem domu. Može da izdrži težak nameštaj bez pojave udubljenja u podu. Površinski sloj laminatnog poda je otporan na ogrebotine i promene boje, pa je laminat pogodan za prometne prostorije kao što su dnevna soba, hodnik i dečje sobe. Laminatni podovi nude mnogo mogućnosti kada je reč o dizajnu prostorija. Dekorativni papir, koji čini gornji sloj laminatnog poda, nudi neograničene mogućnosti štampe – dezena parketa, pločica, kamena, grafičkih dezena…

Cinema 832

Elegance 1232 4V

Ellade Oak Perseus

Estetica 933

Fiesta 832

Gallery 1233

Intermezzo

Laminat 832

Life 1032 4V

Navigator 1233

Pilot

Unique 832 4V

Universe

Vintage 832

Welcome 833

Welcome 1233

Woodstock 832

Tepisi

Tepisi predstavljaju savremena inovativna rešenja za podnu oblogu. U širokoj ponudi tepiha u skladu sa aktuelnim trendovima pronaći ćete onaj koji najviše odgovara Vašem ambijentu, a unapređena svojstva tepiha veoma će Vam olakšati održavanje. Izbor boja, dezena, struktura, dimenzija i oblika tepiha nudi neizmerne mogućnosti uklapanja u svaki enterijer. Od modernih dezena koji daju originalni pečat svakom prostoru, preko čupavih i mekih tepiha za izuzetnu udobnost, do svedenih kolorističkih kombinacija i tradicionalnih dezena – uživajte u Vašem domu.

Adria A

Adria

Boho

City

City A

Creative

Dolce Vita

Dolce Vita A

Marocco

Marocco A

Mondo

Play

Play A

Pleasure

Pleasure A

Practica

Rio

Savana Plus

Solid

Touch

Vegas

Vegas Home

Vegas Pop

Velvet

Itisoni

In See Bonus

In See Ekonomik Plus

In See Favorit

In See Mix

In See Port

Linoleum

Kao jedno od najprirodnijih i najodrživijih podova na tržištu, linoleum je poznat po svojoj prirodnoj lepoti, udobnosti i istrajnosti. Dostupan je u širokom varijetetu tradicionalnih mermernih šara u bogatim i živahnim bojama. Imaju pojačanu izdržljivost, lako se čiste i održavanje je ekonomično.

Etrusco Silencio XF2

Etrusco XF

iQ Qptima

Originale Essenza

Pi See Evolution Mombasa

Style Elle Silencio

Style Elle XF

Style Emme Silencio Blue Nile

Trentino XF

Veneto Acoustic Veneto XF2

Veneto XF 2.0

Veneto XF 2

Veneto Essenza

Veneto Silencio

Veneto XF BFL